Eerlijk advies
Eerlijk advies
100% Maatwerk
100% Maatwerk
Uitstekende service
Uitstekende service
Breed assortiment
Breed assortiment

Reparaties, onderhoud en onderdelen vervangen

Kom langs bij onze Dijkgraaf Automaterialen werkplaats in Krimpen aan den IJssel of Capelle aan den IJssel. U kunt bij ons terecht voor reparaties, de APK keuring, bandenwissels, onderhoud, voor het inbouwen van accessoires en voor het instellen gecertificeerde alarmsystemen. Ook voor het vervangen van losse onderdelen - zoals ruitenwissers, koplampen en koelwaterslangen, kunt u op ons rekenen. Verder zijn wij gespecialiseerd in airco reparaties. Ons doel? Om u zo snel en veilig mogelijk weer op de weg te krijgen. Onze vakbekwame inbouwmonteurs en automonteurs staan voor u klaar!

Banden wisselen

Kom langs voor het wisselen van uw zomer- of winterbanden. Zijn uw banden nog in goede conditie? Wij kunnen deze voor u opslaan! Deze halen we pas weer van onze bandenzolder als het volgende seizoen aanbreekt. Dit scheelt voor u in de kosten en zo dragen wij samen met u bij aan een stukje duurzaamheid. Daarbij wisselen wij de banden of velgen snel om, terwijl u wacht. Onze monteurs zijn uiterst vakbekwaam in het wisselen van banden van verschillende merken, zoals Continental, Michelin, Vredestein, Nexen en Sentury.

Accessoires en benodigdheden

Naast dat wij Thule specialist zijn, bouwen wij ook losse items van andere merken graag voor u in, als deel van onze complete service! Zoals navigatiesystemen, audiosystemen, trekhaken en gecertificeerde alarmsystemen. Verder kunt u in onze winkel allerlei kleine en grote accessoires en benodigdheden kopen. Zoals autozitjes, lakreparatie, fietsendragers en reflectiespray.

Online uw banden en velgen uitkiezen? 

Voer uw kenteken in, kies een wiel en selecteer uw banden of velgen. Klaar! Wij wisselen de banden zó voor u om en in een handomdraai vervangen wij uw velgen. Wij werken met banden van o.a. Goodyear, Continental en Roadstone.

Heeft u een vraag? Laat uw gegevens achter. Wij komen binnen één werkdag bij u terug.

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.